Topic op kamp!

Afgelopen weekend is Topic voor het eerst op kamp geweest! Zaterdagavond was er een speurtocht. De koalabeertjes hebben deze speurtocht gewonnen, mede dankzij de originele verjaardagskaart die zij geschreven hebben voor de vader van een lid: Hey feestvarken! Gefeliciteerd met uw acht in het kwadraat min één verjaardag. Veel plezier met je leven. Dikke knuffel, de koalabeertjes.

De speurtocht werd gevolgd door een kampvuur met marshmallows, waarbij het spel weerwolven gespeeld werd. De weerwolven waren in de meerderheid en hebben 2 keer alle inwoners van Wakkerdam opgegeten, ook onze pianist heeft het helaas niet overleefd. De zondag begon met een gezamenlijk, uitgebreid ontbijt, waarna we met z’n allen naar Ouwehands Dierenpark vertrokken. De dag werd afgesloten met een hamburger barbecue.

Het weekend was een groot succes! Wij willen dan ook graag alle leden bedanken voor hun enthousiasme. Hopelijk kunnen we het Topic kamp volgend jaar weer herhalen.

IMG_9781v2
De koalabeertjes met de wisseltrofee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *